Opdrachten

‘Bloemen vertellen’ maakt in opdracht bloemstukken voor verschillende gebeurtenissen. Om een beeld te krijgen wat er mogelijk is, noemen we een aantal heel verschillende voorbeelden.

25-jarig jubileum bedrijf– In 25 jaar gebeurt er veel in een bedrijf. Ergens op een zolderkamer begonnen en nu een bedrijf met meer dan 100 personen. Toch is er één ding gebleven en dat is de passie voor het vak. Deze passie en de groei krijgt vorm in een bloemstuk dat prominent bij de viering op tafel staat.

Verhuizing– Een persoon heeft ander werk gekregen en om die reden gaat het hele gezin verhuizen. Nu wonen ze in een drukke stad en straks wonen ze op het platteland. Veel veranderingen, onzekerheden, maar ook mooi nieuwe kansen. Deze veranderingen, onzekerheden en de nieuwe kansen krijgen een plek in het bloemstuk. Het bloemstuk met het bijbehorende verhaal wordt gegeven tijdens het ‘open huis’ dat wordt gehouden. Een blijvende herinnering aan de grote stap die is genomen.

Overlijden – Niemand had verwacht dat het zo snel zou gaan, maar binnen 4 weken was hij overleden. Iedereen is in rouw en veel mensen komen hun deelneming betuigen. ‘Bloemen vertellen’ krijgt de opdracht om het levensverhaal vast te leggen. Corine gaat in gesprek met de familie en al snel komen er een aantal eigenschappen en belangrijke gebeurtenissen op tafel. Dit verhaal wordt vastgelegd in een bloemstuk dat tijdens de begrafenis op de kist staat. Het verhaal staat afgedrukt op de achterkant van het programmaboekje voor de bijeenkomst.

Bruidsboeket – het bruidspaar wil graag een bijzonder bruidsboeket dat iets vertelt over de relatie die langzaam is gegroeid. Corine gaat in gesprek met het bruidspaar en merkt op dat beiden details belangrijk vinden. Daarnaast zijn er kleuren die in de smaak vallen en juist andere kleuren niet. ‘Bloemen vertellen’ maakt een bijzonder boeket met bijbehorend coursage en bloemstuk voor de trouwauto.

Openbare belijdenis– In een kerkelijke gemeente doen 4 jongeren in het openbaar belijdenis van hun geloof. Elke persoon maakt deze stap vanuit een eigen levensverhaal. ‘Bloemen vertellen’ legt deze verhalen vast in één bloemstuk waar de verschillende verhalen in zijn opgenomen. Tijdens de bijeenkomst staat het bloemstuk centraal op podium.

Bloemwerk nodig? 06-12253869
Andere contactmogelijkheden
Neem contact op

Heeft u vragen? Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.