Ons atelier

‘Bloemen vertellen’ vertelt het verhaal graag door. In het atelier worden workshops gegeven waarin je techniek leert om een krans of een bloemstuk te maken. Er kan vrij ingetekend worden op de workshops die gepland staan en het is ook mogelijk om met en groep een workshop te doen die is afgestemd op de groep.

De onderstaande workshops  worden volledig door ‘Bloemen vertellen’ verzorgd. De materialen en bloemen zijn aanwezig. We beginnen met een goed kop koffie of thee en gaan dan aan de slag. Aan het einde van een gezellige avond of ochtend gaat iedereen met een mooi eigen gemaakt bloemstuk naar huis.

Doet u mee?

Gezellig, opgeven kan per email:  info@bloemenvertellen.nl

Graag even vermelden om welke datum het gaat. Het bedrag kan overgemaakt worden op NL32 KNAB 0257 5776 88 . Als het bedrag op de rekening is bijgeschreven, is de reservering definitief. Mocht er onverhoopt iets tussen komen, dan kunt u tot uiterlijk 3 weken van te voren annuleren. U krijgt het bedrag dan terug gestort minus € 6,50 administratiekosten. Als de annulering later dan 3 weken van te voren wordt gedaan, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten in verband met gemaakte inkoopkosten.

Workshopprogramma 

Datum Omschrijving

U kunt zelf een voorstel doen.

 

 

Na de Covid-periode maken we weer een start met kleine workshop groepen. 
De workshops kunnen een eigen thema hebben, zoals voorjaar, een krans maken of iets met herfstappels. 

Mijn specialiteit is symbolisch en liturgisch schikken. Ik vertel hier graag over terwijl we samen een schikking maken. 

Wil je met een eigen groep een workshop doen, neem dat contact op via email of whatsapp. 

 

 

Bloemwerk nodig? 06-12253869
Andere contactmogelijkheden
Neem contact op

Heeft u vragen? Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.