Ons atelier

‘Bloemen vertellen’ vertelt het verhaal graag door. In het atelier worden workshops gegeven waarin je techniek leert om een krans of een bloemstuk te maken. Er kan vrij ingetekend worden op de workshops die gepland staan en het is ook mogelijk om met en groep een workshop te doen die is afgestemd op de groep.

De onderstaande workshops  worden volledig door ‘Bloemen vertellen’ verzorgd. De materialen en bloemen zijn aanwezig. We beginnen met een goed kop koffie of thee en gaan dan aan de slag. Aan het einde van een gezellige avond of ochtend gaat iedereen met een mooi eigen gemaakt bloemstuk naar huis.

Doet u mee?

Gezellig, opgeven kan per email:  info@bloemenvertellen.nl

Graag even vermelden om welke datum het gaat. Het bedrag kan overgemaakt worden op NL32 KNAB 0257 5776 88 . Als het bedrag op de rekening is bijgeschreven, is de reservering definitief. Mocht er onverhoopt iets tussen komen, dan kunt u tot uiterlijk 3 weken van te voren annuleren. U krijgt het bedrag dan terug gestort minus € 6,50 administratiekosten. Als de annulering later dan 3 weken van te voren wordt gedaan, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten in verband met gemaakte inkoopkosten.

Workshopprogramma 

Datum Omschrijving

Vrijdag 
8 februari 

19-22
uur

 

 

UITNODIGING WORKSHOP INTERIEUR EN BLOEMEN

Ken je dat gevoel, altijd maar schuiven met meubelen? Spontaan schilderen van wanden, steeds in een andere kleur? Op zoek zijn naar het fijne gevoel in huis? Maar lukt het niet en loopt het steeds uit op een teleurstelling?

Kom dan vrijdag 8 februari naar de workshop interieur en bloemen. Tijdens de workshop leer je onder begeleiding van een interieurstyliste de fijne kneepjes van het vak. Je wordt in vogelvlucht meegenomen door de basisprincipes van het inrichten. Aan de hand van de theorie ga je tijdens de workshop zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Na een hapje en drankje gaan we daarna horen welke bloemstijlen er zijn voor 2019 en bij welke interieurstijlen deze horen. We maken in 1 van deze stijlen een bloemwerk.

De workshop dus kort samengevat:

  • De basis voor het interieur
  • Do’s en don’ts
  • Sfeervol moodboard maken
  • Een mooi bloemwerk.

Het is een avond vullend programma van 
19.00-22.00 uur. 
Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop ga je naar huis met verfrissende interieur ideeën, een sfeervol moodboard en een prachtig bloemwerk.

De kosten voor de workshop bedragen  € 20,00 Dit is inclusief een hapje, een drankje en materialen. Neem zelf een schaar en een lijmstift mee.

Lijkt dit je leuk, geef je dan op! Wij zien uit naar je komst!

 

Op dit moment zijn er geen andere workshops gepland. Groepen vanaf 4 personen kunnen zich opgeven voor een zelfgekozen datum. We proberen het dan op deze datum te plannen. 

Individueel opgeven kan ook, maar dan proberen we een aantal mensen bij elkaar te krijgen op een bepaalde datum.

Bloemwerk nodig? 06-12253869
Andere contactmogelijkheden
Neem contact op

Heeft u vragen? Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.